<img src="https://secure.frog9alea.com/152419.png" alt="" style="display:none;">

e-Conference Rechtmatigheid 2 Verslag

Op deze pagina kunt u alle sessies van de e-Conference over Rechtmatigheid terugkijken. Naast de video's vindt u bovendien een kopie van de presentaties. Een lijst van alle vragen en antwoorden is opgenomen aan het einde van deze pagina.

Wilt u meer weten? Neem dan direct met ons contact op via onderstaande knop. 

Plan een demo

Media post webcontent-05

 

De rol van procesmanagement voor de rechtmatigheidsverantwoording.
HubSpot Video

 

 

Ted Twaalfhoven - Engage Process

In deze presentatie schetst Ted het verband tussen de vele verschillende organisatiedoelstellingen waar u mee te maken heeft, interne controle en hoe dit op zijn beurt weer in verband staat met werkprocessen.

DOWNLOAD SLIDES

Hoe gemeente Almere invulling geeft aan rechtmatigheid in haar processen
HubSpot Video

 

 

David Hoog - Gemeente Almere

De gemeente Almere is al vrij ver met het concreet uitwerken en uitvoeren van de rechtmatigheidsverantwoording. David verteld over zijn ervaringen en laat concreet zien hoe dit eruit ziet.

DOWNLOAD SLIDES

Processen door de ogen van de accountant
HubSpot Video

 

 

Nicolette Verlaan RA - Haute Equipe

Nicolette Verlaan RA neemt u in zeer heldere taal mee door de kernbegrippen rondom de rechtmatigheidsverantwoording. Vanuit het perspectief van de accountant worden de aspecten van processen onder de loep genomen waarop rechtmatigheid impact heeft.

DOWNLOAD SLIDES

Inrichting van de Suite voor de rechtmatigheidsverantwoording
HubSpot Video

 

Jomar van Manen - Engage Process

Jomar van Manen laat zien hoe verschillende soorten controles in processen weergegeven kunnen worden en hoe een centrale rapportage over die controles gemaakt kan worden. 
 

Samenvatting Q&A

Download een overzicht van alle vragen en antwoorden

Tijdens de sessie zijn er een aantal vragen gesteld en beantwoord. De overige vragen zijn ook door de diverse deelnemers behandeld, de antwoorden treft u in deze download aan.

DOWNLOAD Q&A

e-Conference Rechtmatigheid 1

Bekijk de eerste conferentie terug!

Op donderdag 23 juli 2020 vond de eerste e-Conference over de Rechtmatigheidsverantwoording plaats. Gebruik onderstaande knop om de video's en documentatie van deze sessie te bekijken.

Rechtmatigheid 1

Eenvoudiger & Effectiever Business Process Management

Probeer de snellere en effectievere manier om processen te ontwerpen, analyseren en delen. Start een gratis proef op de Engage Process Modeler.Probeer gratis uit