<img src="https://secure.frog9alea.com/152419.png" alt="" style="display:none;">
Start je gratis Trial

e-Conference Omgevingswet 2
Vernieuwing voor procesmanagement
Verslag

Op deze pagina kunnen alle sessies van de e-Conference Omgevingswet worden terug gezien. Naast de video's vind je bovendien een kopie van de presentaties.

Wil je meer weten over hoe Engage Process omgaat met de Omgevingswet? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop. 

Plan een demo

EMail banners Omgevingswet2-10

 

Project Referentieprocessen Omgevingswet
HubSpot Video


Dick Langeveld, Business Development Manager - Engage Process

In deze presentatie vertelt Dick over de voortgang en resultaten van het project Referentieprocessen Omgevingswet. Tijdens dit project werkten meerdere gemeenten samen aan het in kaart brengen van referentieprocessen voor de nieuwe Omgevingswet.

Almere en de Omgevingswet

 

HubSpot Video

 


David Hoog, Sr. Proces- en businessanalist - Gemeente Almere

David Hoog vertelt in deze presentatie hoe de gemeente Almere omgaat met de nieuwe Omgevingswet en wat voor werkzaamheden daarbij komen kijken. Ook vertelt deelt hij zijn ervaringen over het project Referentieprocessen Omgevingswet.

DOWNLOAD SLIDES

Referentieprocessen Omgevingswet in de Kennisbank
HubSpot Video

 

Dick Langeveld, Business Development Manager - Engage Process

Dick geeft inzage in de eerder genoemde referentieprocessen van het project Referentieprocessen Omgevingswet. Ook laat hij zien hoe gebruikers van het platform deze processen kunnen vinden.

Eenvoudiger & Effectiever Business Process Management

Probeer de snellere en effectievere manier om processen te ontwerpen, analyseren en delen. Start een gratis proef op de Engage Process Modeler.

Start je gratis Trial