<img src="https://secure.frog9alea.com/152419.png" alt="" style="display:none;">
Start je gratis Trial

 

Econference Inrichting-18

 

 

e-Conference: Praktische inrichting van Engage Process

verslag

Een correcte inrichting is het halve werk. Een correcte en pragmatische inrichting van de Engage Process omgeving helpt ontzettend veel bij het aanvliegen van thema's als Rechtmatigheid, risicomanagement & compliance.

Tijdens deze e-Conference liet onze productconsultant Jomar van Manen zien hoe je de verschillende aspecten van de richting aanpakt, zoals centrale tabellen (rollen, risico's, systemen etc.) en gebruikersbeheer.

Wil je meer weten over hoe je Engage Process inricht t.b.v. verschillende thema's? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop. 

Plan een demo
Het belang van procesmanagement
HubSpot Video


Ted Twaalfhoven - Engage Process

CEO Ted Twaalfhoven bespreekt de verschillende doelstellingen en prioriteiten die organisaties hebben en hoe procesmanagement de basis kan vormen om hiermee aan de slag te gaan.

Het praktisch inrichten van Engage Process
HubSpot Video


Jomar van Manen & Hans Arnouts - Engage Process

Onze productconsultant en trainer Jomar van Manen duikt in het platform en laat zien hoe je Engage Process inricht voor het integraal aanpakken van diverse thema's. Hij geeft hierbij praktijkvoorbeelden zoals we die bij onze klanten tegenkomen. CMO Hans Arnouts gaat met Jomar het gesprek aan en stelt hem de meest voorkomende vragen van onze klanten.

Eenvoudiger & Effectiever Business Process Management

Probeer de snellere en effectievere manier om processen te ontwerpen, analyseren en delen. Start een gratis proef op de Engage Process Modeler.

Start je gratis Trial