<img src="https://secure.frog9alea.com/152419.png" alt="" style="display:none;">
Start je gratis Trial

e-Conference Rechtmatigheid 3: Starten met procesmanagement Verslag

Op deze pagina kunt u alle sessies van de e-Conference Rechtmatigheid 3: Starten met procesmanagement terugzien. Naast de video's vindt u bovendien een kopie van de presentaties.

Wilt u meer weten? Neem dan direct met ons contact op via onderstaande knop.
 
Plan een demo

Media post webcontent-08

 

Hoe zet je procesmanagement neer?
HubSpot Video

 

Ted Twaalfhoven - Engage Process

In deze presentatie vertaalt Ted zijn ervaring met het implementeren van procesmanagement binnen een industriële omgeving naar de toegevoegde waarde van procesmanagement binnen een administratieve omgeving.

DOWNLOAD SLIDEDECK 1

DOWNLOAD SLIDEDECK 2

Hoe gemeente Gouda Procesmanagement implementeert
HubSpot Video

 

Bastiaan van der Stoep - Gemeente Gouda

Bastiaan presenteert aan de hand van een zeer gestructureerd stappenplan hoe Gouda Procesmanagement implementeert. Aanvankelijk ter ondersteuning van rechtmatigheid maar uiteindelijk ten behoeve van vele thema's.

DOWNLOAD SLIDES

Procesmanagement: Saai of Noodzakelijk?
HubSpot Video

 

Eveline van der Staal - New Nexus

Vanuit haar brede ervaring as Business Consultant vertelt Eveline niet alleen over de randvoorwaarden voor effectief procesmanagement maar ook over HOE procesmanagement een plek krijgt in de organisatie.  

DOWNLOAD SLIDES

Engage Process als basis voor vele thema's
HubSpot Video

 

Jomar van Manen - Engage Process

In zijn presentatie licht Jomar toe hoe Engage Process als basis dient ter ondersteuning van vele thema's en welke combinaties van modules u hier effectief kunt inzetten. 
 

e-Conference Rechtmatigheid 1

Bekijk de eerste conferentie terug!

Op 23 juli 2020 vond de eerste e-Conference over de Rechtmatigheids-verantwoording plaats. Met presentaties van o.a. Orgfit & Gemeente Almere. Gebruik onderstaande knop om de pragmatische video's en documentatie van deze sessie te bekijken.

Rechtmatigheid 1

e-Conference Rechtmatigheid 2

Bekijk de tweede conferentie terug!

Op 8 september 2020 vond de tweede e-Conference over de Rechtmatigheids-verantwoording plaats. Met presentaties van o.a. Haute Equipe & Gemeente Almere. Gebruik onderstaande knop om de pragmatische video's en documentatie van deze sessie te bekijken.

Rechtmatigheid 2

Eenvoudiger & Effectiever Business Process Management

Probeer de snellere en effectievere manier om processen te ontwerpen, analyseren en delen. Start een gratis proef op de Engage Process Modeler.

Start je gratis Trial