<img src="https://secure.frog9alea.com/152419.png" alt="" style="display:none;">
Start je gratis Trial

 

 

Meer dan 200 gemeenten...

...Veiligheidsregio’s, Omgevingsdiensten en Waterschappen werken met Engage Process aan Rechtmatigheid, de Omgevingswet, BIO, WOO en andere GRC en verbeterthema’s.
Dat kan geen toeval zijn.

Lokale overheden staan voor steeds meer uitdagingen en werken aan een toenemend aantal thema’s zoals bijvoorbeeld de Rechtmatigheidsverantwoording en de Omgevingswet. Procesmanagement speelt hierin een centrale rol en is de basis geworden voor effectiviteit en controle binnen de organisatie.Plan een demo

 

 

 

 Lokale overheid pic

 

 

In control whitepaper cover-04

 

 

 

 

 

De Basis op Orde - In Control

“In-Control” is een vereiste in lijn met de Rechtmatigheidsverantwoording, een thema dat vooral bekend is binnen de overheidssector. Maar voor de meeste organisaties is het meer dan een vereiste: het is een overkoepelend doel dat verhoogde effectiviteit voor de gehele organisatie brengt. In deze whitepaper gaan we verder in op wat dit betekent voor je organisatie.

We leggen uit:

  • Waarom het in controle hebben van werkprocessen moeilijk is voor administratieve organisaties.
  • Hoe procesmanagement ondersteunt bij het 'in control' zijn.
  • Welke twee aanvliegroutes er zijn voor (her-) invoering van procesmanagement.

Download deze whitepaper

 

 

 


Theme icons  rechtmatigheid

De Rechtmatigheidsverantwoording

De Rechtmatigheidsverantwoording is op het moment bij overheidsinstellingen een courant en belangrijk onderwerp. Voor dit thema hebben we veel materialen gecreëerd en verzameld op één locatie. Zodat deze kunnen ondersteunen bij je uitdaging.

Bekijk de Rechtmatigheid themapagina

 

 

Theme icons Omgevingswet en rechtmatigheid-02

De Omgevingswet

De nieuwe Omgevingswet is momenteel voor gemeenten een actueel en belangrijk onderwerp. We hebben daarom op onderstaande pagina actuele content zoals een whitepaper en opgenomen webinars samengebracht, die je kunnen helpen bij een goede voorbereiding.

Bekijk de Omgevingswet themapagina

Eenvoudiger & Effectiever Business Process Management

Probeer de snellere en effectievere manier om processen te ontwerpen, analyseren en delen. Start een gratis proef met Engage Process.

Start je gratis Trial