<img src="https://secure.frog9alea.com/152419.png" alt="" style="display:none;">

Product Consultant

Solliciteer hier

Interesse om te solliciteren naar de functie van Product Consultant (Netherlands)? Stuur ons onderstaand je CV en motivatie toe.

Word jij onze volgende Product Consultant?

Wat je gaat doen
Als Product Consultant kom je in een team dat Engage Process lanceert bij klanten. Aan de hand van de doelstellingen van de klant, lever je kortstondige productconsulting en training. Wij doen dit voor zowel nieuwe als bestaande klanten in Nederland en steeds meer ook in het Verenigd Koninkrijk.

Je zorgt dat een klant goed beslagen ten ijs komt als het gaat om procesvastlegging met behulp van Engage Process. Dit doe je door de eerste inrichting van de applicatie te verzorgen op basis van de situatie en de doelstellingen van de klant. Voor bestaande klanten wordt de applicatie ook vaak opnieuw ingericht voor nieuwe doelstellingen en/of voor een breder gebruik bij de klant. Product Consulting doe je altijd vanuit kennisoverdracht en voorbeeldgedrag. Om de klant verder te ondersteunen hebben we een uitgebreid kenniscentrum dat je meehelpt onderhouden en uitbouwen.

Omdat we klanten hebben in veel verschillende sectoren zoals: gemeenten, onderwijs, de zorg en productie & logistiek, verdiep je je in courante thematiek van een of meer marktsegmenten. Naast het thema procesmanagement zien we thema’s als: GRC, digitaliseren en kennismanagement. Bij de klanten leid je workshops, help je met een doorbraakproject of om een proces governance structuur neer te zetten. Intern help je deze thema’s te vertalen naar wensen voor onze productontwikkeling en het testen van nieuwe productfuncties.

Wat wij bieden
Naast een leuke werkomgeving in een snelgroeiende jonge organisatie bieden wij:

 • Unieke leerervaring bij veel verschillende klanten in veel verschillende sectoren;
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk in te delen;
 • Afwisseling tussen werk op kantoor, thuis en klantlocatie in Nederland en steeds meer in het VK;
 • Ontwikkelen van jouw kennis en vaardigheden in een groeiend team met doorgroeimogelijkheden;
 • Een loondienstverband van 32-40 uur per week, naar eigen keuze;
 • Een marktconform startsalaris en deelname aan ons bedrijfsbonusprogramma;
 • Trainingen en relevante certificeringen.

Jouw profiel
Je krijgt er energie van om met mensen te werken. Je kunt goed luisteren en doorvragen om de behoefte te vertalen naar een concrete oplossing.

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Nederlandstalig en uitstekende beheersing van de Engelse taal;
 • Ervaring in procesmanagement; LEAN Greenbelt of hoger is een pré;
 • Ervaring in het geven van trainingen en/of het leiden van workshops;
 • Ervaring met Engage Process is een pré.

Bovendien:

 • Ambitie om een echte productspecialist te worden;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

 Over Engage Process
Engage Process is een Nederlands softwarebedrijf dat een geavanceerd SaaS-procesmanagementplatform levert. Wij stellen organisaties in staat om snel verbeteringen in hun organisatie te realiseren zonder dat daar specifieke kennis en ervaring voor nodig is. Onze oplossing wordt gebruikt in recente trends zoals LEAN en Digital Transformation-programma's. Engage Process bedient wereldwijd zo'n 350 organisaties, voornamelijk in Nederland en het VK.

Twintig medewerkers werken vanuit het kantoor in Schiphol-Rijk en een kantoor in Londen, Verenigd Koninkrijk. Engage Process groeit snel en is klaar om uit te breiden naar andere landen.

Meer informatie en/of solliciteren
Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Jomar van Manen door hem te bellen op 06 1053 0002.

Wil je direct solliciteren stuur dan je CV en motivatie hieronder.